Tavoitteemme on kokonaisvaltainen IT-alan palvelu, jossa asiakkaalle riittää yksi puhelinnumero.

Invoco on vuonna 2000 perustettu yritys, joka tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaista IT-alan tukipalvelua. Kauttamme saat laitteet, ohjelmistot, asennukset, ylläpidon, tukipalvelut ja konsultoinnin. Olemme keskittyneet PK-sektorille alkaen yhden tietokoneen yrityksistä aina kymmenien ja satojen koneiden konserneihin.

Palvelumme kattaa kaiken IT-osaamisen, mitä tarvitset voidaksesi keskittyä tehokkaasti omaan liiketoimintaasi. Palvelumme on joustavaa ja keskittyy jokaisen asiakkaan tarpeisiin yksilöllisesti.

Ota yhteyttä

Kysy lisää palveluistamme!

Jukka Pajala

Myyntipäällikkö, IT-tuki

Jukka Pajala on toiminut tukipalveluyrittäjänä jo vuodesta 1992. Hänellä on ollut asiakkaita ympäri Suomea Helsingistä Rovaniemelle ja Vaasasta Joensuuhun. Vankan kokemuksen myötä tutuiksi ovat tulleet eri käyttöjärjestelmät, työasemat, palvelimet, VPN -yhteydet, tietojen pelastaminen ja monet muut alan tehtävät.

Mika Liimatainen

Yrittäjä, CEO

Mika Liimatainen on toiminut erilaisissa IT-ylläpitotehtävissä koko työuransa. Hän ryhtyi IT-yrittäjäksi vuonna 2003 ja hänen asiakkainaan ovat monet pirkanmaalaiset pk-yritykset. Mika valittiin Hervannan vuoden yrittäjäksi 2015. Hänen osaamisalueinaan ovat moninaiset Windows ylläpitotyöt, asennukset ja ohjelmistot ja varmuuskopioinnit. Mika hallitsee myös yritysten verkot ja niiden vianselvityksen.

Me osaamme tietokoneiden kielen, mutta puhumme asiakkaille selvää Suomea.